Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalainen kansanparannuksen muoto. Se on pehmeää kokonaisvaltaista hoitoa, jossa käsitellään yleensä aina koko keho. Hieronta on osa jäsenkorjausta ja pehmytkudokset käsitellään huolellisesti ennen mobilisaatiota, joka on nivelten hellävaraista avaamista kehon omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Hoitaminen toteutetaan kivuttomasti asiakkaan tuntemuksia kunnioittaen. Perinteiseen jäsenkorjaukseen ei kuulu ns. ”niksautuksia”, eikä minkäänlaista manipulaatiota. Jokainen koulutetuksi perinteiseksi jäsenkorjaajaksi valmistunut on saanut n. 3-4 vuotta kestävän koulutuksen.

Perinteisessä jäsenkorjauksessa kehoa katsotaan kokonaisuutena ja samalla myös niin sanottuna ”kineettisenä ketjuna”. Elämämme aikana meille sattuu monenlaisia vammoja ja loukkaantumisia, ja nämä voivat johtaa ketjun tasapainon järkkymiseen myös muualla kehossa. Oireen hoitamisen lisäksi on siis tärkeää pyrkiä löytämään itse oireen aiheuttaja ja syntysyy.

Perinteisen jäsenkorjauksen periaatteisiin, historiaan ja koulutusohjelmaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.perinteinenjasenkorjaus.fi